Gamer szubkultúra Budapesten

Gamer szubkultúra Budapesten

Gamer kocsmák Magyarországon

2019. május 10. - gamerkultúra

MGamer kocsmák Magyarországon
A Gamer kocsmák célja amellett, hogy helyet biztosít a hasonló érdeklődési körű számára kikapcsolódni, rendszeresen szerveznek gamer bulikat, versenyeket, közösen nézhetik kedvenc játékosukat vagy csapatukat. Nem csak a gamereket, mindenkit szeretettel várnak, aki betekintene a játékosok világába.

BarCraft

Magyarország első esport bárja, a Barcraft 2015-ben nyílt meg. A cél az volt, hogy egy olyan közeget teremtsenek, ahová a hardcore, és a casual playerek is bármikor betérhetnek. Akár számítógépen vagy PC-n játszanak. Emellett a cosplayeseket is szívesen látják. Így egy olyan állandó közösségi tér jött létre, ahol a minden gamer megtalálja a társaságot, amellett a játékokban is megjelenő koktélokhoz névben és megjelenésben is hasonló italokat ihatnak a vendégek. Mára öt bárjuk működik. A Corvin mellet a Nyugatinál és Budán is várják a gamereket, vidéken pedig Debreceneben és Szegeden.

https://www.facebook.com/barcraftbudapest/

https://www.facebook.com/barcraft2/

 
1.png

 

 

InGame Esport Lounfe & VR Arcade

A többi hazai bárral szemben itt nem a fiatal felnőtt korosztályt célozták, hanem az úgymond „veteránokat”, akik már a 80’-as évek végén is játszottak. A hatalmas kivetítők mellett a legmodernebb VR technológia is megtalálható a helyen. Emellett gyakran szerveznek itt IT- céges rendezvényeket is.

https://www.facebook.com/InGameesport/

 2.jpg

 

3.jpg

 

4.jpg

Infinity e-sport bár

Több tucat gép, konzol és kivetítő biztosítja az ide érkező emberek szórakozását. Szintén várják a nagyobb csapattal ide érkezőket is a VIP szobában pedig privát rendezvényeknek is van hely.

https://www.facebook.com/infinityesportbar/

 5.jpg

 6.jpg

 

 

GG Gaming

A bár rendhagyó abból a szempontból, hogy nem kapható alkohol, itt tényleg minden figyelem a játékra összpontosul. Ételek és alkoholmentes italok persze itt is biztosítják a játékosok számára a teljes kikapcsolódást és kényelmet. A hely kifejezetten abban segít, hogy a gamerek fejlődhessenek. Két Kínából származó fiatal alapította. Az Ázsiai országokban igen nagy rajongótábora van az esportnak, így a fiatalok célja az volt, hogy Magyarország is felzárkózzon az esport világában.

https://www.facebook.com/gggamingklub/

10.jpg

 

9.jpg

 

8.jpg

 

M.L.

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerszubkulturabudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr1314818414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása