Gamer szubkultúra Budapesten

Gamer szubkultúra Budapesten

Bemutatkozás

2019. április 17. - gamerkultúra

Sziasztok!

Hat fős csapatunk célja, hogy blogunk segítségével bemutassuk a budapesti gamer szubkultúra jellemzőit és ismertető jegyeit. Természetesen ki fogunk térni a magyarországi helyzetre, valamint megítélésre is a nemzetközi viszonylatokban, hisz ez elengedhetetlen. Mégis, az mondható el, hogy fókuszunkban a főváros fog állni elsősorban. Mivel vannak olyanok a csoportban, akik kívülállók, de olyanok is, akik a szubkultúra tagjai, emiatt várhatóan többféle „hang” is meg fog szólalni a posztok során. Igyekszünk változatosan és kellő nyitottsággal megközelíteni a témát és törekszünk arra, hogy egy bő hónap alatt megtaláljuk kérdéseinkre a választ.

 

Ha felkeltettük érdeklődésedet, akkor ne habozz és kövesd blogunkat! Csatlakozz be kommentekkel, javaslatokkal vagy esetleg tippekkel és segítsd munkánkat.

Hamarosan „találkozunk”,

Kreatív gamer csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerszubkulturabudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr3214770372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása